woensdag 9 februari 2011

Shadow: Dead Riot (USA/2006)

Na deze film al is gedownload te hebben met Russische audio en dus niet ver kwam, was het tijd m maar eens op te sporen op een zilveren schijfje en deze week lag die in de bus.
Had er toch wel positieve dingen over gehoord en Tony Todd is een redelijk bekende acteur, die o.a. in Clive Barker's "Candyman" gespeeld heeft en platoon .

Twintig jaar nadat voodoo praktiserende seriemoordenaar Shadow (Tony Todd), wordt geexecuteerd, keert hij terug uit de dood, samen met een shitload aan zombies in de gevangenis waar het allemaal gebeurde. Alleen blijkt het nu een vrouwen gevangenis te zijn. Hij gaat op jacht naar, een vrouwelijke gevangene met de naam Solitaire die (hoe toevallig) z'n eigen dochter is en ook vreemde krachten blijkt te bezitten.

Nu is het acteren en "verhaal" in deze film soms te debiel voor woorden en dat neem ik zoals vaker wel voor lief met deze films. Alleen het niveau van vooral de "actrices" is echt van het niveau Bold and the beautiful en dan nog slechter en dat begon me te irriteren.

Maar gelukkig maakte de aktie, tieten, bitch fights, zombies en gore veel goed.

Genoeg naakte wief'n, afgehakte ledematen en tepels, oogbollen, rondvliegend bloed en best wel coole vechtscenes gezien.

Bleef met dubbel gevoel zitten. Goed? Nee. Slecht? Ook niet. Laat ik het maar vermakelijk noemen.

Een betere gevangenis met zombies film vind ik Dead Men Walking. (Maar daar zitten weinig tiet'n in.) Review van die volgt nog.

Regiseur: Derek Wan
Cast: Tony Todd, Carla Greene en nog wat soap actrices.
Speelduur: 91 min

BBQ'S SCORE


Officiele website

Trailer:

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten